Services

Q PRESS PROJECTS

 

UW ARTIESTEN EN EVENEMENTENBUREAU VOOR EEN GESLAAGD EVENEMENT !

HUWELIJKSFEESTEN

Zijn jullie op zoek naar een DJ voor jullie trouwfeest, geluid voor de ceremonie in de tuin, of een Jazzband voor de ceremonie?

 

Iemand die jullie huwelijksfeest professioneel naar een ander niveau weet te brengen?

 

En zo van jullie trouwfeest een onvergetelijk moment weet te maken?

 

Q Press Projects - Als het echt stijlvol moet zijn.

 

 

PRIVE FEESTEN

BEDRIJFSFEEST

Een Q Press Projects bedrijfsfeest?

Had je een ongelofelijk, niet te vergeten, iets wat extravagant en budgetgekaderd bedrijfsfeest gewenst? Alleen doen is echt moeilijk. Laat Q Press Projects je bijstaan met het organiseren van een legendarisch of eerder rustig en stijlvol bedrijfsevenenement. Wij luisteren naar jouw eisen, verlangens en voegen er een stevige geut Q Press aan toe. Geloof ons, of beter nog geloof onze Alfa en Omega, het wordt een spraakmakend bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest met een stevige geut Q Press Projects ? Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvende een offerte.

KARAOKE

Zorgeloos feesten dankzij Q PRESS PROJECTS

 

Q Press Projects is dé dj voor uw privefeest over gans West en Oost vlaanderen .

Al jarenlang kan u op ons team vertrouwen voor al uw festiviteiten. Het Q Press Projects heeft het materiaal, de ervaring en de spirit om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken, of u nu iets bijzonders te vieren hebt of ‘gewoon’ een barbecue houdt.

Hoe kan u immers ambiance verzekeren? Door een dj in te huren! Laat ons bijvoorbeeld als dj uw trouwfeest in Blankenberge en heel België verzorgen en u geniet van het beste entertainment voor u en uw gasten. Privefeesten zijn trouwens niet de enige feesten waar onze dj’s sfeer brengen.

U kan ons inschakelen voor

Kinderdisco

Communiefeesten

Verjaardagsfeesten

Teerfeesten

Barbecues

Bedrijfsfeesten

Onze Karaoke Show is een unieke mix van karaoke en fuif

Uit een bestaande lijst van meer dan 5.000 beschikbare (unieke!) nummers kiest u uw favoriete song, waarna deze op diverse televisieschermen geprojecteerd wordt. Extra technische steun van de karaoke feest DJ maakt het dan mogelijk om te zingen als de allergrootsten.

Het aanbod van nummers in onze karaoke set is zeer gevarieerd. Bovendien worden deze constant aangevuld met rechtstreekse import vanuit Holland, Duitsland, UK & USA, waardoor we onze klanten niet alleen de ruimste keuze kunnen aanbieden, maar ook de nieuwste.

Q PRESS PROJECTS

DJ GLENN

 

ALS UW FEEST ECHT AF MOET ZIJN , DAN BEN JE AAN HET JUISTE ADRES .

VRAAG VRIJBLIJVEND UW INLICHTINGEN .

SiteLock

CONTACTEER ONS

 

Adres ::

Schipperstraat 14 bus 1 8400 Oostende

 

Email:

info@q-press.be

 

Phone:

0497- 91 20 86

 

Erkend Artiestenbureau onder het nummer VG.1725/BA.

 

Q PRESS PROJECTS 2018 © All Rights Reserved