bedrijfssfeesten

Q PRESS PROJECTS

 

UW ARTIESTEN EN EVENEMENTENBUREAU VOOR EEN GESLAAGD EVENEMENT !

BEDRIJFSFEESTEN

 

Bedrijfsfeest

Je onderneming op de kaart zetten in de sector door hét bedrijfsfeest te geven? Vertrouw op ons. Na een grondig intakegesprek creëren we jouw uniek bedrijfsevenement.

Voor wie

Elk bedrijf heeft vier belangrijke menselijke assets. Het eigen personeel, de klanten, de leveranciers en allerhande andere partners.

Hard gewerkt? Je eigen personeel extra bedanken? Zet je bedrijf één dag of avond volledig op stelten. Een personeelfeest organsiseren is altijd een prachtidee.

Imponeer je klanten met een indrukwekkend bedrijfsfeest. Geen idee hoe of geen tijd om een imposant bedrijfsevenement op poten te zetten? Dan ben je bij Q Press Projects aan het juiste adres. Wij zorgen dat er nog tot lang nadien over je bedrijf gesproken wordt!

Onderhouden van contacten is zeer belangrijk. Leveranciers hou je beter te vriend en waar ga je liever naar toe met vrienden dan naar een goed feest? Bedrijfsfeesten zijn dus zeker goed om ook je trouwe leveranciers uit te nodigen.

Sponsors van events, partners, concurrenten of vergeten contacten. Een bedrijfsfeest is een ideale gelegenheid om eens deze mensen uit te nodigen en opnieuw contact te zoeken. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfsevenement vlekkeloos en zonder zorgen verloopt.

Dit zijn relaties die sterk moeten worden onderhouden. Met een bedrijfsfeest voor al deze mensen hou je jouw connecties intact. Wij bij Q Press Projects kunnen en willen je hier graag bij helpen.

Een Q Press Projects bedrijfsfeest?

Had je een ongelofelijk, niet te vergeten, iets wat extravagant en budgetgekaderd bedrijfsfeest gewenst? Alleen doen is echt moeilijk. Laat Q Press Projects je bijstaan met het organiseren van een legendarisch of eerder rustig en stijlvol bedrijfsevenenement. Wij luisteren naar jouw eisen, verlangens en voegen er een stevige geut Q Press aan toe. Geloof ons, of beter nog geloof onze Alfa en Omega, het wordt een spraakmakend bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest met een stevige geut Q Press Projects ? Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvende een offerte.

 

 
 
 
 
 
 

Q PRESS PROJECTS

DJ GLENN

 

ALS UW FEEST ECHT AF MOET ZIJN , DAN BEN JE AAN HET JUISTE ADRES .

VRAAG VRIJBLIJVEND UW INLICHTINGEN .

SiteLock

CONTACTEER ONS

 

Adres ::

Schipperstraat 14 bus 1 8400 Oostende

 

Email:

info@q-press.be

 

Phone:

0497- 91 20 86

 

Erkend Artiestenbureau onder het nummer VG.1725/BA.

 

Q PRESS PROJECTS 2018 © All Rights Reserved